torstai 28. kesäkuuta 2012

Rikkaruohoja ja joitain hyötykasvejakin - tilanne kesäkuun lopulla

Pääsin tänään pitkästä aikaa kurkkaamaan ryytimaan tilannetta ajan kanssa. Ihanan rentouttavaa, edes hyttyset eivät vieneet iloa!

Peruna kasvaa hyvin, mutta maa tarvitsee haravoinnin. En kyllä taida ehtiä haravoida kahteen kertaan ennen multausta, kuten jossain ohjeistetaan.. Myös härkäpapu on noussut pintaan, mutta ehkä hiukan vähemmässä määrin kuin oletin.

Sipuli ja tilli voivat hyvin.

Kurkusta 2/4 taisi alkaa itää. Auringonkukista 1 voi hyvin ja 1 kituuttaa. Jostain syystä en ikinä saa auringonkukkia kasvamaan kunnolla.

Pensaspavut ovat nousseet pintaan, mutta ainoastaan yhdellä on kunnon lehdet. Mistähän moinen voisi johtua??

Porkkanaa en rikkaruohoilta nähnyt. (Tiedän kyllä, miltä se näyttää..) Hmm, eikös sen pitäisi olla takuuvarma? ;) Sama ongelma on tällä hetkellä nauriin, pinaatin, herneen, juuripersiljan ja punajuuren kanssa.. Pitänee  etsiä kuvia kyseisten kasvien taimeista. Plants for Dummies voisi olla sopivaa kirjallisuutta minulle ;)

Jotain hyvääkin onneksi:
Salaatit kasvavat kivasti. Tomaatin taimet ovat myös elinvoimaisen näköisiä. Ja ennen kaikkea kesäkurpitsa näyttää upealta.

Jospa ehtisin kitkeä rikkaruohoja ensi viikolla joka päivä, kun mieheni jää vihdoin ja viimein lomalle. Meidän ensimmäinen kesäloma kolmeen vuoteen! =) Sitten otan kuvia ryytimaasta ja kukkapenkeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti