maanantai 11. kesäkuuta 2012

Timo kavereineen saatu maahan

Nyt on saatu viikonlopun ja maanantain aikana kaikki kasvamaan (toivottavasti). Oli melko suuri työ vaikka tuo meidän alue ei ole kuin 36m2. Mieheni rakensi tyttäremme kanssa kehikoita ja minä paransin maata, kitkin vielä rikkaruohoja ja kylvin tilalle hyötykasveja.

Hyvätkin suunnitelmat tuppaavat muuttumaan. Tällä kertaa ihan omaa tyhmyyttäni! Olin mitannut pellon 8m leveäksi, kun se todellisuudessa oli reilu 6m. No, jouduin hiukan soveltamaan. Yritän ehtiä tehdä lopullisen kartan tänne vielä tällä viikolla, jotta muistan, missä mitäkin kasvaa. =)

Toivottavasti loppuviikosta tulisi oikein sateinen. Mies on työmatkalla ja kastelujärjestelmä ei ole vielä oikein toimiva!

Huomenna täytyy vielä sääskiä uhmaten istuttaa serkultani saamani kaksi kirsikkapuun taimea (kaksivuotisia, lähes 2 metrisiä). =) Taimien emopuu on myös V-alueelta.

Nyt onkin melko paljon itikoita ulkona. Melkeinpä tekisi mieleni ostaa jonkinlainen hyttyspönttö. Olisiko kenelläkään kertoa kokemuksia hyvistä ja kohtuuhintaisista vehkeistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti